Velkommen...
 
I 1998 startede jeg professionelt som kursusleder og clairvoyant til private og virksomheder. Du kan læse mere om mine ydelser under priser.

Jeg har gennem flere år studeret åndsvidenskab og deltaget både i radio og tv udsendelser som f.eks. "Jagten på den sjette sans".
 
Og jeg læser spirituel astrologi v/ Claus houlberg i København
 
 
 
Om symbolikken i logoet:
af Eskild Tjalve
Yin-Yang symbolet er vist på en dynamisk måde. Det gyldne er aktive energier og det blå er passive energier, eksempelvis det maskuline og det feminine, eller ånd/sjæl og stof (den fysiske verden). Ud over selve Yin-Yang er der energier der kommer ind udefra til de to felter i symbolet. Det er ting, som hidtil har været utilgængelige (blokeringer, det ubevidste) eller som har været uharmoniske, så der ikke har været en samlet harmoni.

Logoet udtrykker således forhold i et menneske - som jeg hjælper med at hente ”hjem” så, personen kan blive en harmonisk helhed, blive sig selv, autentisk og derved vinde sin kraft tilbage.

Det hele foregår i en hjerteenergi og blomsten med de 6 kronblade (eller 12, afhængig hvordan man ser det), er den grundenergi jeg arbejder i, og som jeg er kanal for.

Der er meget energi og dynamik i billedet, dels den før omtalte bevægelsesdynamik, men også pga. de kraftige farver og kontrasten i dem. Det hele afgiver også en form for mandala, som rummer en stærk og centrerende energi.
Lone Kathrin Hansen
Mobil: 3055 0221
E-mail: kh@lonekathrinhansen.dk
www.lonekathrinhansen.dk
 
 
Lone kathrin Hansen | Ribe - Danmark | Tlf.: sms 30550221