Om mig / Til dig
 
Om symbolikken i logoet:
Yin-Yang symbolet er vist på en dynamisk måde. Det gyldne er aktive energier og det blå er passive energier, således f.eks. det maskuline og det feminine, eller ånd/sjæl og stof (den fysiske verden). Ud over selve Yin-Yang er der energier der kommer ind udefra til de to felter i symbolet. Det er ting, som hidtil har været utilgængelige (blokeringer, det ubevidste) eller som har været uharmoniske, så der ikke har været en samlet harmoni.
Logoet udtrykker således forhold i et menneske - som du hjælper - der hentes ”hjem” så, personen kan blive en harmonisk helhed, blive sig selv, autentisk og derved vinde sin kraft tilbage.

Det hele foregår i en hjerteenergi – blomsten med de 6 kronblade (eller 12, afhængig hvordan man ser det), det er den grundenergi du arbejder i, og som du er kanal for.

Der er meget energi og dynamik i billedet, dels den før omtalte bevægelsesdynamik, men også pga. de kraftige farver og kontrasten i dem. Det hele afgiver også en form for mandala, som rummer en stærk og centrerende energi.


Bogen kan nu købes til ½ pris kr. 125.00

BOGEN: Opmærksomhed - det er ikke hvad du gør, men hvorfor du gør det.
Jeg ønsker at flere mennesker får øjnene op for hvordan clairvoyance kan hjælpe med at forstå, hvad der sker omkring os og hvordan det kan hjælpe i den personlige udvikling. Jeg fortæller i min bog, om hvordan man laver clairvoyance, om hvordan du kan heale, meditere, giver redskaber til din personlige udvikling og til at forbedre din livskvalitet. Måske nye veje at gå og forslag om hvordan forandringer evt. kan tackles. jeg har masser af mod og alsidig erfaring og følger med stor glæde selv det, jeg underviser andre i. Jeg har beskæftiget mig med rådgivning, clairvoyance, healing, personlig udvikling, undervisning og åndsvidenskab siden 1998. Jeg har mere end 10 års erfaring som underviser, selvstændig rådgiver, både til børn, unge, voksne, dyr og virksomheder. Jeg har et stort ønske om at hjælpe andre til en mere ”K-ærlig livsforståelse”. Bogen kan bestilles på mail kh@lonekathrinhansen.dk
Lone Kathrin Hansen
Mobil: 3055 0221
E-mail: kh@lonekathrinhansen.dk
www.lonekathrinhansen.dk
Lone kathrin Hansen | Ribe - Danmark | Tlf.: sms 30550221